You are currently viewing Tjen penge mens du sover

Tjen penge mens du sover

En af de helt store drømme for rigtig mange mennesker, er at tjene penge uden at arbejde. Bare læne sig tilbage og se tælleren skubbe sig opad, imens man sidder tilbagelænet i sofaen. Der findes et hav af reklamer som tilbyder netop det. Tjen en formue på ingen tid. Bliv rig på kort tid. Når man nærlæser reklamen er det ofte snyd og svindel. Der findes ikke ret mange måder at tjene penge på, uden selv at yde en indsats.

Ingen investering – ingen gevinst

Stort set alt hvad der kan tjenes store summer på, kræver en solid investering. Du kan godt starte i det små, men gevinsten bliver derefter. Aktier er en af den slags investeringer. Du kan forsøge dig med en lille sum. Vente på afkastet. Investere afkastet og så igen vente. Denne metode bliver ofte brugt af førstegangskøbere. De vælger tit tre eller flere aktier som de føler sig sikre på. På sigt er det en god metode. Du investere ikke så meget og du taber heller ikke så meget hvis det går galt. Omvendt tjener du jo heller ikke ret meget og det tager lang tid.

En enkelt aktie

https://aktieskole.com/att-aktier/ kan du læse en hel masse om hvordan du køber en enkelt aktie eller flere på en gang. Du kan specifikt læse om AT&T aktier. Det er altid en rigtig god ide at vide så meget som muligt om den aktie man vil købe, uanset om det er AT&T aktier eller ej. Vi har alle en tildens til at lytte til dem vi kender godt og gøre det samme som dem. Der er ingen skam i at dobbelttjekke. Aktiekurser er ikke stabile – hverken på AT&T aktier eller andre. De stiger og falder. Ofte er det ikke ret meget. Ind i mellem sker der en hel masse på meget kort tid. At købe en aktie er altså ikke helt arbejdsfrit, du skal jo huske at holde øje med den.

Store eller små firmaer

Om du skal investere i små nye firmaer eller store gamle firmaer er lidt en smagssag. De små nye er ofte mere ustabile end de store gamle. De små nye kan overraske både negativt og positivt. De store gamle koncerner har været længe på markedet og har i mange tilfælde vokset sig endnu større end da de solgte den første aktie. De er mere forudsigelige. Der findes ikke en aktie som er totalt sikker og stabil, men de store gamle er det tætteste derpå. I sidste ende er det op til dit eget temperament. Pengepungen spiller naturligvis også en rolle. Til at begynde med vil du sikkert godt bruge tid på at holde øje med dine aktier. På sigt er tid måske også en faktor du skal indregne.